Club Esportiu

APUNTA’T                                                                                                                          

                                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si tens de 6 a 11 anys, t’esperem al nostre club , millora les capacitats físiques amb entrenadors qualificats i comparteix experiències amb el nostre equip de natació. Vine a les jornades esportives d’estiu del 26/06 al 28/07.

 

Resum de la temporada 2014-2015 del Club Esportiu de Natació de Cabrera de Mar

Un cop acabada la temporada 2014/2015, des del Club Esportiu Natació Cabrera de Mar ens agradaria fer una mica de balanç de tot el que els nostres nedadors han aconseguit el llarg de l’any.

Primer començarem pels més petits, ja que després de dos temporades amb poques incorporacions al Club, aquesta si que hem pogut consolidar un grup nombros i amb ganes, que pot garentir la bona salut d’aquest.
Des del Club animem a que seguixin disfrutant de la natació i puguin gaudir de tots els seus beneficis.

Seguirem amb els alevins i infantils. Aquest grup de nens i nenes d’entre 11 i 15 anys, on la majoria de nedadors fa més de 7 anys que entrenen amb nosaltres, ens han tornat a sorprendre positivament amb uns resultats substancialment millors i una progressió més que correcte. Des del Club felicitem aquest grup de nedadors que, any rere any es va superant gràcies al seu esforç i constància.

Per últim parlarem del juniors i absoluts, els més grans de la casa des de que el club es va fundar, ja que és la primera fornada de nedadors que varem tenir a aquestes categories.
Aquest grup de nois i noies, ha seguit ajudant els més petits, ha segui entrenant amb ganes i com no, ha seguit escampant el nom de Cabrera per Catalunya i Espanya amb la consecució de diferents medalles. Des del Club només animar-los a que segueixin igual.

nedados club esportiu cabrera de mar

Finalment, també volem agraïr als pares l’esforç que fan per tal que els seus fills puguin practicar aquest esport tant meravellós, també és gràcies a vosaltres que el nostre club ha aconseguit aquests resultats!

Felicitats a tots els nedadors i nedadores del Club Esportiu Natació Cabrera de Mar per aquesta gran temporada!!!!!